Pezsgőfürdőzzön idén nyáron akciós áron a kerti jacuzzinkban

 

Az idei főszezonban kedvezményes áron pezsgőfürdőzhet az apartmanház kertjében.

(2016 júliusától vehető újra igénybe)

Pezsgőfürdőzzön a kertben

 

A kerti jacuzzi 4 személyes, amelyben a pezsgőfürdő funkció kiválóan alkalmas masszírozásra, stresszoldásra, az izmok ellazításra, továbbá sok egyéb jótékony hatása mellett serkenti a vérkeringést, elősegíti a méregtelenítést és a pihentető, nyugodt alvást.

Ára: 4.000,- Ft/óra, amely 30 perc pezsgőfürdőzést tartalmaz.

 

 

Bővebben: Pezsgőfürdőzzön idén nyáron akciós áron a kerti jacuzzinkban

A 7. éjszaka szállásdíját AJÁNDÉKBA adjuk Önnek

Továbbra is igénybevehető ez a szállásdíjkedvezményünk.

A 7. éjszakát ajándékba kapja tőlünk.

Azt szeretnénk, hogy Vendégeink a pénztárcájukat kímélve tudják élvezni a Barlangfürdő és a hegyvidék kínálta kellemes környezetet, a környékbeli várak és kulturális látnivalók felfedezését és minél több időt tölthessenek el ezen a vidéken.


Nincs egyéb teendője, mint legalább 4 fő részére és minimum 7 éjszakára lefoglalni a szállását üdülőnkben, és mi a 7. éjszaka szállásdíját ajándékba adjuk Önnek!


Foglalja le most a szálláshelyét! Klikk >>

 


Ingyen Wi-fi INTERNET

Díjtalan internet (wifi) hozzáférés is a Vendégek rendelkezésére áll, hogy ezzel is kényelmesebbé tegyük számukra a hegyvidéki üdülést és fürdőzést.


Nem kell internetkávézót kutatnia városszerte, ha el szeretné olvasni eMailjeit miközben üdül!

Egyszerűen és gyorsan felcsatlakozhat az Apartmanház hálózatára laptopjával vagy okostelefonjával, és akár a helyi látványosságokról is tájékozódhat az internet segítségével, így itt a helyszínen tervezheti meg másnapi programját.

A technológia segítségével akár a Vendégház körüli kertben vagy az erkélyen üldögélve is böngészhet a világhálón, miközben élvezi a madárcsicsergés változatos hangjait vagy épp feltöltődik a Nap sugaraival.

 

 Szeretettel várjuk Apartmanházunkban >>